XXIV Trobada de Colles Castelleres del Baix Llobregat, a Gavà

L’any 1998, la nostra població acollí aquesta mateixa Trobada, coincidint amb la celebració del 50é aniversari de la presentació del Xiquets de l’Eramprunyà, la primera colla castellera de Gavà i, llavors, també de la comarca, per no dir la primera fora de la zona tradicional.

Aquest any, per tant, coincidint amb el 70é aniversari i desprès que a principis d’any féssim un homenatge als membres de dita colla amb la presència, en una gran diada, de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Sant i la colla Jove Castellers de Sitges; tornàvem a ser el punt neuràlgic de l’activitat castellera dins la nostra comarca i, així, reuníem fins a deu colles de les tretze que actualment hi són en actiu.

En una actuació que es va acabar duent a terme al poliesportiu del col·legi Marcel·lí Moragas a causa de les condicions meteorològiques en aquesta edició hi van participar, com ja hem dit, deu colles, amb l’absència dels Castellers d’Esplugues, els Castellers d’Esparraguera i els Castellers de Viladecans; que per nivell van permetre veure el 5d7 dels Castellers de Cornellà com a millor castell.

Els de la camisa lila el van acompanyar amb el 3d7a i el 3d7, castells que també van completar els Castellers de Castelldefels, a més del 4d7. Aquestes dues formacions van ser les que van fer les millors actuacions, amb tres castells de set.

Els bàsics de set van ser el límit dels Castellers de Sant Vicenç dels Horts, tot i que van acabar carregant el 4d6a. Per la seva banda, els Matossers de Molins de Rei van completar el 3d7 com a millor castell. L’última colla que va executar un castell de set van ser els Castellers de Sant Feliu amb el 4d7, castell que juntament amb el 3d6ps i el Pd5 s’ha convertit en la seva millor actuació de la temporada. A més, també van intentar el 3d7, tot i que el van desmuntar.

Els Castellers del Prat del Llobregat, en canvi, no van estar de sort i van desmuntar tant el tres com el quatre de set i van acabar l’actuació amb castells de sis. El 2d6 va ser el millor castell de la Colla Jove de l’Hospitalet, mentre que per als Encantats de Begues va ser el 4d6a. Finalment, els Castellers de l’Adroc van completar la seva millor actuació de la temporada descarregant tant el 3d6a com el 4d6a, mentre que la nostra colla va plantar com a millor castell el 3d6a.

Resum de l’actuació

  • Castellers de Cornellà: Pd4, 5d7, 3d7a, 3d7, 2Pd5
  • Castellers de Castelldefels: Pd4, 3d7, 4d7a, 4d7, Pd5c
  • Castellers de Sant Vicenç dels Horts: Pd4, 3d7, 4d7, 4d6ac, pd5
  • Matossers de Molins de Rei: Pd4, id 3d7, 3d7, 2d6, 5d6, Pd5
  • Castellers de Sant Feliu: Pd4, id 4d7, 4d7, id 3d7, 3d6ps, Pd5
  • Castellers del Prat del Llobregat: Pd4, 2d6, id 4d7, id 3d7, 4d6, Pd5
  • Colla Jove de l’Hospitalet: Pd4, 5d6, 4d6a, 2d6, 2Pd4
  • Encantats de Begues: Pd4, 3d6, 4d6, 4d6a, Pd4
  • Castellers de l’Adroc: Pd4, 3d6a, 4d6a, id 3d6, 3d6, id Pd5, Pd4
  • Castellers de Gavà: Pd4, 3d6a, 3d6, 4d6, Pd4s

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: