VI Diada dels Castellers de Gavà

D’altres colles celebren la data en que varen fer la seva primera actuació de sis, o varen fer la seva presentació com a colla , o la data del seu bateig, nosaltres, en canvi,  celebrem el dia en que ens varem reunir per refundar la colla, el 19 d’octubre de l’any 2012.

Es dona la circumstància que, a més, aquesta data coincideix, amb les dates en que la colla, a la seva primera etapa, també celebrava la seva diada i així, com a continuïtat d’aquella tradició, el tercer cap de setmana del mes d’octubre, els Castellers de Gavà, juntament amb les colles convidades, aixequem les nostres construccions.

Aquest any ens acompanyaven els Xiquets de Cambrils i els Castellers de Sant Adrià del Besós, amb qui, malgrat algun entrebanc, varem gaudir d’una bona diada.

Desprès de dos pilars de quatre simultanis, i de descarregar amb seguretat un Tres de Sis amb Agulla i també un Tres de Sis, la colla patia una caiguda en el intent de Quatre de Sis amb Agulla que, però no va acovardir a la nostra canalla, que a continuació coronava un parat Quatre de Sis i permetien que acomiadessin l’actuació amb un Pilar de Quatre aixecat per sota i un Vano de Quatre (un pilar de quatre flanquejat per dos pilars de tres de canalla): 2P/4, 3/6a, 3/6, i4/6a, 4/6, P/4s, Vano de P/4

Ates que el temps ens va acompanyar i varem disfrutar d’un dia solejat, el dinar posterior, amb la companyia de les dues colles convidades, es va gaudir amb un molt bon ambient al jardí del Museu de Gavà, dins del Parc de la Torre Lluch.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: