Estrenem xarxa de seguretat pels assajos!

Des del principi de la refundació de la colla, els membres de la Junta Directiva i l’Equip Tècnic, tenien molt clar que la progressió de la colla podria incrementar-se si gaudíssim de mesures de seguretat com una xarxa, unes barres o un terra tècnic, que permetés guanyar confiança i incrementar el ritme i varietat de les proves que es porten a terme als assajos.

Als primers anys però, per la manca de recursos econòmics, la colla només es plantejava disposar de terra tècnic i/o de barres, però la poca predisposició de l’Ajuntament de Gavà, en aquells anys, va impedir que poguéssim implementar cap d’aquestes mesures. Amb els anys, a més de persistir en la idea de les barres varem començar a treballar en crear una estructura per ficar una xarxa de seguretat ates que les parets del lloc on assagem no podien resistir la força de la tensió d’una xarxa a elles fixada, en cas de caiguda.

Per aquest motiu diverses persones de la colla, amb formació acadèmica d’enginyeria, van dissenyar una estructura  que donaria resposta a les nostres necessitats.

Els membres de la Junta Directiva, a la seva vegada, intentaven aconseguir una estructura, de segona mà, d’una altre colla castellera. Fruit de les seves gestions es va arribar a un principi d’acord respecte d’una estructura amb la qual, el dia que es va anar a inspeccionar-la, varem patir el funest accident i pèrdua del nostre company Jordi Calatayud Sanchís.

Arrel d’això, finalment l’Ajuntament de Gavà va prendre consciència de les nostres necessitats i, treballant amb nosaltres, es va acabar de dissenyar i crear la xarxa que, ara per ara, podreu trobar al nostre local d’assaig, a la Sala Rocòdrom de la Piscina Nova del complex esportiu Diagonal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: