Actuació a Sant Feliu de Llobregat

Convidats pels Castellers de Sant Feliu de Llobregat a la seva XXII Diada, el mal temps i el fet que tant sols siguéssim dues colles, van fer que una diada que teniem apuntada al calendari amb molta esperança per continuar amb la nostra progressió, finalment signifiqués un entrebanc amb ensurt.

Per començar, la diada es va haver de portar a terme a sota cobert per la pluja, a dins el gimnàs d’una escola i, per tant, amb poca assistència de públic. Si afegim  a aquest fet que la pluja va desincentivar l’assistència de camises blaves el pronòstic per la diada no era bo, tal i com malauradament es va confirmar.

Després del preceptiu Pilar de Quatre de salutació, la colla afrontava un programa amb tres construccions bàsiques de sis, però una caiguda inesperada amb el primer castell, un Tres de Sis que la colla té assolit i que és el banc de proves per molta gent de tronc, va comportar que a les dues rondes següents tant sols es desmuntessin dos intents novament del Tres de Sis, més per precaució davant dels nervis per la caiguda anterior que no pas perquè no el tinguéssim a l’abast.

Varem acabar la Diada, finalment,  amb un Pilar de Quatre aixecat per sota.

P/4, i3/6, 2id3/6, P/4s

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: