Diada Blava al barri del Serrallo – Tarragona

Des del dia 4 de març de 2017, existeix un vincle entre la colla dels Xiquets del Serrallo i la nostra que ha comportat que la colla tarragonina vingués, l’any passat, al 1er Memorial Jordi Calatayud Sanchís i que nosaltres, en contrapartida, fossim convidats a la seva “Diada Blava”, aquest any.

Certament en una diada especial per a nosaltres, no pas per la data sinó per l’entorn i lloc on es portava a terme, varem desplaçar gairebé 60 camises fins a Tarragona amb la intenció de descarregar tres construccions de sis, a més d’un treballat pilar de quatre aixecat per sota que dominem cada vegada més, cosa que finalment varem assolir.

Juntament amb les altres colles convidades: Castellers de Mallorca i Castellers d’Andorra, i la colla amfitriona, començava la diada a les 18’30h en l’espai lateral del nou local dels Xiquets del Serrallo que va ser relativament ràpida d’execució malgrat alguns intents desmuntats dels amfitrions

Resultats de la Diada Blava :

  • Xiquets del Serrallo: p4, 3d7, id4d7, id4d7, 4d6a, p5, 2p4
  • Castellers de Mallorca: p4s, 4d6a, 3d7, 3d6a, 2p4
  • Castellers d’Andorra: p4, 5d6, 4d6a, i3d6a, 2p4
  • Castellers de Gavà: p4, 3d6a, 4d6, 3d6, p4s

La colla va comptar amb l’acompanyament musical dels Grallers de la Font Groga que es va sumar als grallers de la colla local per tal d’interpretar el tradicional Toc de Vermut i, per aclamació popular, la Polca d’Ours.

En acabat la jornada castellera, els integrants de totes les colles hem fet un sopar de germanor a base de fideuà i truita de patates, que ha culminat amb una sessió de musica amb un DJ local.

Poster

IMG-20180930-WA0011

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: