Jornada de Cultura Popular i Tradicional a Gavà

La identitat d’un poble perviu si perviuen les seves tradicions, la seva cultura, la seva llengua…

A Gavà en som conscients i, com a mínim, intentem que no es perdi la cultura popular i tradicional que ens es pròpia. Així, un any més, les entitats de cultura popular i tradicional catalana hem participat d’una jornada on, mitjançant una gimcana organitzada per l’Ajuntament i de la qual cada entitat preparava una prova, les families de Gavà, pares i fills, han conegut a les diferents entitats i les seves característiques i peculiaritats per reconstruir un mural on hi eren totes elles representades.

Els Castellers de Gavà, amb una parada on hi havien diverses fotografies de la colla i es facilitava informació de la nostra activitat per tal de donar-nos a conèixer una mica més, hem aconseguit portar una estructura metàl·lica per a que pugés la canalla i gaudis de la sensació de sentir-se casteller, ni que fos per uns minuts.

En acabar la jornada, però, al mural li han faltat algunes peces que, potser, algú va preferir en dur-se les de record….

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: