2na Sardinada Popular a la platja

Per segona vegada els Castellers de Gavà hem organitzat una sardinada popular a la platja, amb música en viu, però , aquest cop, a diferència de l’any passat que va ser just començar l’estiu, l’hem fet a principis del mes de setembre, per acomiadar les vacances…

Novament hem  situat la nostra parada i l’escenari al costat del monument a la Vela, al carrer Tellinaires amb l’Avinguda del Mar, al barri de Gavà Mar, i, tot i que el temps semblava que no ens acompanyaria, finalment nombroses persones van gaudir de les sardines que varem preparar, juntament amb escalivada i frankfurt, per la canalla, per la nit, a sota dels pins, mentre a l’escenari actuava el grup “Sobra la marcha”.

Bon menjar i bon ambient per reprendre les obligacions desprès de les vacances en una nit que esperem repetir any rera any fins que esdevingui una cita ineludible per tots els gavanencs i gavanenques: la “Sardinada Blava” dels Castellers de Gavà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: