Diada de Ntra. Sra. del Carme a Cambrils

Amb aquesta diada, on només actuaríem la colla local, els Xiquets de Cambrils, i nosaltres, posàvem fi a la primera part de la temporada i, com sempre passa just després de la diada de festa major de Sant Pere, el nombre de camises que s’hi van desplaçar va condicionar una mica la nostra actuació.

Després d’aixecar-nos d’hora per agafar l’autocar i d’un viatge tranquil i ràpid, varem arribar a Cambrils on la temperatura i el sol ens convidava més a anar a la platja (l’autocar ens va deixar al costat) que no pas a la plaça però ens varem adreçar decidits per tal d’assolir les darreres construccions abans de vacances.

La diada s’iniciava amb els tradicionals pilars de quatre de salutació per part de les dues colles, moment en que es va viure una caiguda, dels Xiquets de Cambrils que va endarrerir l’inici de l’actuació pròpiament dita.

Després de l’ensurt i represa l’actuació, la colla local demostrava el seu nivell descarregant sense cap complicació el 3 de 6 en primera ronda, una Torre de 6 en segona ronda, que va ser la construcció de major dificultat i un 3 de 6 amb agulla per finalitzar la tercera ronda.

Per part nostra, les previsions eren repetir les construccions que aquest any hem acostumat a fer en cada sortida i així, a la primera ronda, descarregàvem un ferm 3 de 6 fruit de la bona feina feta durant aquest sis primers mesos de l’any. En segona ronda, però, es va partir una mica amb el 3 de 6 amb agulla, construcció àmpliament assolida però que, amb alguns canvis al tronc, va patir uns moments de dubtes i desequilibris que es van superar.

En tercera ronda, la previsió era fer un 4 de 6, lleuger i semi net de cara a provar construccions noves en la segona part de la temporada, però els dubtes de la construcció anterior i els canvis que s’havien de fer al tronc per la manca de camises desplaçades va portar a l’Equip Tècnic a fer en el seu lloc el segon Pilar de Quatre per sota de la temporada, per tal d’acabar la diada sense cap ensurt.

Per finalitzar, les dues colles varem fer alhora els tradicionals Pilars de Quatre de comiat per posteriorment, procedir a balla de forma conjunta, i com a mostra de germanor, el Toc de Vermut i la Polca d’Ours, interpretada pels grallers de la colla local i pels grallers de la colla de La Font Groga, colla gavanenca que acompanyava a la nostra colla.

Resultat de la diada:

-Xiquets de Cambrils: iP/4, 3/6, 2/6, 3/6a, P/4

-Castellers de Gavà: P/4, 3/6, 3/6a, P/4s, P/4

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: