Assajos “a la fresca”

L’arribada del bon temps i la necessitat d’incrementar el nombre d’assajos de cara a la diada castellera de Festa Major, va portar als responsables de la colla a recuperar els assajos dels dimecres per la tarda malgrat que l’Ajuntament de Gavà no ens podia oferir un espai adequat per assajar. Per aquest motiu, i com a eina de promoció de la colla, la Junta Directiva i l’Equip Tècnic va decidir assajar al carrer i per diferents indrets de Gavà, aprofitant alhora els actes festius dels diferents barris de la nostra ciutat.

Així, aquest any els gavanencs i gavanenques ens han pogut veure assajant a la Rambla de Gavà, just davant el monument als Màrtirs del Setge de 1714, a la plaça Josep Tarradellas, també a la plaça que hi ha entre l’edifici dels Jutjats de Gavà i la residencia geriàtrica, també al barri Ausiàs March i al barri de Les Colomeres, també al carrer Cap de Creus i, com no, al Parc de la Torre Lluch.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: