VI Jornada de Bones Pràctiques de Gestió

El passat dia 2 de juny unes 30 colles del total de gairebé 100 colles del Món Casteller, varem participar a la sisena edició d’aquesta jornada que esdevé una molt bona eina de formació per als membres de les Juntes Directives i òrgans d’administració de les colles castelleres.

En el decurs del matí es van abordar els temes següents: els castells des d’una perspectiva de gènere (i en concret, la presència de dones en els càrrecs directius de les colles); l’adaptació a la nova normativa de protecció de dades; IVA bàsica; i les relacions entre colles i ajuntaments (convenis, contractes i subvencions). Per primer cop, a més, totes les xerrades es van poder seguir també en directe per streaming, gràcies a la col·laboració de “Canal Marrecs”.

Com acostuma a ser habitual, la nostra colla hi va delegar a un del membres de la Junta Directiva per prendre bona nota de tot i quina seria la sorpresa quan, a la primera ponència, la de perspectiva de gènere, va sortir la nostra colla com una de les que té major presència femenina.

Es de destacar la ubicació de la jornada en un espai multiús, enfocat al àmbit cultural i de promoció de l’activitat artística de la ciutat de Granollers i hem de felicitar als Xics de Granollers per la seva rebuda i bona organització.

IMG-20180602-WA0028

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: