Rebuda de la Flama del Canigò’18

Com ja acostuma a ser tradició a Gavà, els gavanencs reben la Flama del Canigó que arriba a Gavà gràcies als membres de les diferents seccions de l’Unió Muntanyenca Eramprunypa (UME) qui s’encarrega d’anar a buscar-la a la cima de la muntanya del Canigò el dia abans.

Els Castellers de Gavà novament varem ser presents en aquesta rebuda i, a més de la realització de diversos pilars de quatre durant el recorregut de la Flama pels carrers de Gavà fins a encendre la foguera de Sant Joan que es preparar a la plaça Balmes, a través del jovent i la canalla, van ser portadors de la senyera que es desplega durant dit recorregut.

Juntament amb els Castellers de Gavà hi van ser l’Agrupació dels Gegants i gegantons de Gavà que van participar amb la seva figura, en Kalamot, que duia un quinqué com a símbol de la recerca de la Flama, i també la colla de Grallers i Timbalers l’Anguila de Gavà que, a més, de fer el Toc de Castells, va fer l’acompanyament musical durant tot el seu recorregut.

De fet, en una de les paredes, davant el Celler La Vinya de Gavà, que va oferir als participants coca i diverses begudes, els membres de la colla varen poder ballar una Polca d’Ours interpretada pels Grallers i Timbalers de l’Anguila de Gavà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: