40é Aniversari de l’AAVV Àngela Roca de Gavà

El passat dia 16 de juny els Castellers afrontaven una actuació una mica especial. Especial per les colles convidades: Castellers de Sarrià i de l’Adroc, colles en formació i per ser el primer cop que actuàvem en aquesta plaça amb altres colles (fins ara ho havíem fet sempre en solitari i era més un “assaig obert” que pròpiament una actuació.

Val a dir que d’entrada el nombre de camises blaves no era l’esperat tot i ser-hi a Gavà, però el bon rotllo entre les tres colles va permetre que totes tres gaudíssim d’una bona pinya per a l’execució de les construccions.

Els Castellers de l’Adroc, establerts a la població de Sant Andreu de la Barca però representant tant a aquesta població com a Palleja, en ser resultat de la unió de dos projectes de colles castelleres, han començat aquesta mateixa temporada a vestir la seva camisa lila a quadres negre (per l’antic color de la camisa de l’antiga colla de Sant Andreu de la Barca, i lila. Els Castellers de Sarrià, nascuts el 1999, van refundar-se l’any 2016 després d’un llarg període d’inactivitat i encara són colla en formació i, per tant, vestien camisa blanca per tant, aquesta diada representava una oportunitat per “guanyar-se” la camisa si assolien les tres construccions de sis pisos, com així va ser.

Per part nostra, l’actuació va seguir la dinàmica de sempre amb uns segurs 3d6 i 3d6a, que va ser acompanyat d’un 4d6 que, amb dubtes de la canalla va comportar un intent desmontat que va quedar en anècdota en descarregar-ho a la ronda de repetició.

Els Castellers de l’Adroc, després d’un petits dubtes inicials i un intent desmuntat del 3d6, van assolir dit castell i també un 4d6. En tercera ronda van optar per un Pilar de Quatre aixecat per sota que, en canvi, va ser descarregat de forma normal un cop tancada la pinya.

Els Castellers de Sarrià, amb força nervis per les circumstàncies abans esmentades, van anar de menys a més i malgrat uns moments de dubte amb el pilar de la construcció amb agulla, que el segon  va saber defensar molt bé, van assolir les tres construccions de sis, omplint tota la plaça de crits d’alegria dels quals varem ser partícips tots els castellers de les altres dues colles i el públic assistent.

Per acabar, l’habitual ronda de pilars de comiat, tots de quatre i el preceptiu refrigeri que ens van oferir els membres de l’AAVV Àngela Roca de Gavà que celebraven els seu 40é aniversari. Hem de felicitar-los pel tracte rebut i la seva dedicació i especial consideració vers les entitats de cultura popular tradicional que sempre són presents a les seves festes.

Els Castellers de l’Adroc van ser acompanyats pels Grallers Fil d’Or que també van acompanyar als Castellers de Sarrià que no portaven grup propi; i els Grallers de l’Anguila de Gavà, com ja es habitual, van acompanyar als Castellers de Gavà. Es donà la circumstància que aquest cop només hi comptaven amb un graller i un timbaler , pels compromisos professionals d’altres membres, motiu pel qual va rebre un cop de mà per part dels companys de Fil d’Or.

Resultats de l’actuació castellera al barri d’Àngela Roca:

· Castellers de Gavà: p4, 3d6a, 3d6, id4d6, 4d6, p4
· Castellers de Sarrià: p4, 4d6, 3d6a, 3d6, p4
· Castellers de l’Adroc: p4, id3d6, 3d6, 4d6, p4s, p4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: