3ª Diada de la Festa Major del Carrer Ferran Puig, al Prat de Llobregat 26/05/18

Els Castellers del Prat celebraven la 3a edició de la Diada Castellera de la Festa Major del carrer Ferran Puig. Les colles convidades seriem els Castellers de Castellar del Vallès ‘Capgirats’ i els Castellers de Gavà.

La trobada castellera va transcórrer amb velocitat i sense entrebancs. Només podríem destacar com a tals els dos intents desmuntats dels “capgirats” sobre el 4 de 6, que se’ls va resistir. La resta de castells de la jornada es van descarregar en la seva totalitat. Després d’un inici de temporada on semblaven resistir-se, finalment la colla va demostrar el seu bon estat de forma amb una actuació amb dos castells amb l’agulla, el 3 i el 4. En tercera ronda, varem descarregar el 4 de 6 amb facilitat.

Els castellers locals, després de fer un actuació similar on va sobresortir la seva Torre de Sis, van acabar la diada amb un pilar de 5, mentre que “capgirats” aixecaven dos pilars de 4 i els de Gavà aixecàvem un vano de 4, on un dels pilars laterals (format per canalla) enarborava una banderola a favor de la Televisió de Catalunya, sempre en el punt de mira d’un sector ideològic molt concret de la població.

En aquesta sortida, la colla no va poder comptar amb l’acompanyament de la colla de Grallers i Timbalers l’Anguila de Gavà, dels quals només va ser present un dels seus timbalers acompanyat d’un prometedor aspirant.

Resultats de la Diada Castellera del carrer Ferran Puig:
· Castellers del Prat: p4, p4, 3d6a, 2d6, 4d6, p5
· Castellers de Gavà: p4, 4d6a, 3d6a, 4d6, p4
· Castellers de Castellar del Vallès, ‘Capgirats’: p4s, 3d6a, 3d6, id4d6, id4d6, p4, p4

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: