Jornada festiva i reivindicativa

El passat 15 d’abril, una gran part de les colles del món casteller va fer acte de presència a la concentració reivindicativa que demanava la llibertat dels polítics catalans actualment en presó. Una jornada plenament reivindicativa de les llibertats i drets del poble català a decidir el seu propi futur va esdevenir alhora una jornada festiva gràcies a la participació de les colles.

Els Castellers de Gavà, acompanyats per un parell de membres de la colla de Grallers l’Anguila de Gavà, vàrem executar un parell de pilars de quatre i diverses construccions menors per esbarjo de la canalla que va assistir a l’acte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: