Fira dels Espàrrecs a Gavà

Una setmana després de descarregar els primers dos castells de la temporada, els Castellers de Gavà afrontavem la primera diada castellera a casa. El cap de setmana es veuria afectat pel pont de l’1 de maig, però malgrat això i la inestabilitat climatològica, la diada va poder celebrar-se finalment al porxo de la Biblioteca Josep Soler Vidal.

Els Castellers de Gavà vàrem culminar una jornada sòlida, que confirma el bon estat de forma al que hem arribat. No sense patiment, és clar; recordem que a l’actuació a Sitges vàrem desmuntar fins a quatre construccions i la setmana anterior, a Castellar del Vallès, tres. Malgrat això, el treball de la tècnica està donant els seus fruits i per fí assoliem una jornada completament neta, en què hem descarregat tots els IMG-20180429-WA0050.jpg castells en primer intent: el 3 de 6, el 3 de 6 amb l’agulla i, per primer cop a la temporada, el 4 de 6.

Per la seva banda, els Castellers de Sant Feliu van fer una actuació amb alts i baixos, amb un clar marge de millora. Van desmuntar dos castells i van caure amb el pilar de 5 carregat in extremis. En tot cas, van poder descarregar el 4 de 6 amb l’agulla,  el 3 de 6 i el 4 de 6.

L’acompanyament musical de la diada vam comptar només amb els Grallers de l’Anguila, que a causa de l’absència de grallers de Sant Feliu, van encarregar-se d’acompanyar tots els castells i pilars de la jornada.

Resultats de la diada castellera de la 65a Fira d’Espàrrecs:
· Castellers de Gavà: p4, 3d6, 3d6a, 4d6, p4
· Castellers de Sant Feliu: p4s, 4d6a, id2d6, id3d6, 3d6, 4d6, p5c, p4

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: