Diada a Sitges

La primera diada de la temporada. Una diada esperada perquè actuàvem amb una de les nostres colles padrines, a casa seva, i portaven moltes novetats en quant al pom de dalt. Nervis, dubtes, però també ganes de veure que la feina que des de principis d’any portàvem fent donaria el seu fruït…però precisament aquests nervis i dubtes ens van jugar una mala passada i no varem poder completar cap construcció. Dos pilars de quatre descarregats, i un tres de sis i un tres de sis amb l’agulla desmuntats va ser el nostre balanç on, malgrat tot varem tenir una bona noticia: l’estrena de la més petita de la colla com a enxaneta.

IMG-20180408-WA0010[1]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: