Panera d’inici de temporada

Amb productes dels nostres patrocinadors i diversos comerços de Gavà, la nostra entitat va preparar una petita panera que va ser sortejada a inici de temporada, coincidint amb la festa de Carnestoltes.  Volem agrair enormement la seva col·laboració i el fet que des del comerç local es recolzi a les entitats que mantenen viva la cultura popular tradicional catalana a la nostra ciutat. És precisament el comerç local, el comerç de proximitat, el que manté viu el “cor” del nostre poble, amb el seu tracte directe i de qualitat. Per tant, de la mateixa forma que ells en recolzen nosaltres volen, mitjançant aquest apunt, reconèixer el seu paper dins la vida del nostre poble.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: