23a Trobada Castellera del Baix Llobregat

Avui hem participat a la 23a edició de la Trobada Castellera del Baix Llobregat. Us deixem amb part de la crònica de la Revista Xerinolis, la revista de cultura popular de Gavà:

“La població veïna de Begues ha acollit la 13a Trobada Castellera del Baix Llobregat. Per suposat, els Castellers de Gavà, amb l’acompanyament musical dels Grallers l’Anguila, hi han participat. Però no han estat ni de bon tros els únics participants. Els Encantats de Begues, colla local, han comptat també amb la presència a la seva vila dels Carallots de Sant Vicenç dels Horts, Cargolins d’Esplugues de Llobregat, Castellers de Castelldefels, Castellers de Gavà, Castellers de l’Adroc, Castellers del Prat de Llobregat, Castellers de Sant Feliu de Llobregat, Colla Jove de l’Hospitalet i Matossers de Molins de Rei.

La jornada de Tots Sants ha començat amb un sol tímid i núvols dispersos. Temperatura baixa a primera hora del matí, que ha anat pujant a mesura que el sol ascendia a l’horitzó. Les colles s’han concentrat a la plaça de l’Església, fent cafès, converses entre coneguts de diferents entitats i calmant els nervis d’última hora. La trobada era a punt de començar i els organitzadors demanaven a castellers i músics que accedissin al pati de l’Escola Sant Cristòfol, avui ‘plaça castellera’.

La diada, com ja és habitual, ha comptat amb tres rondes més repetició. A cada ronda, 3 o 4 quatre colles construïen el seu castell de manera simultània. Malgrat que no sempre ha funcionat, això ha permès agilitzar una diada amb la participació de 10 colles. I encara faltaven castellers del Baix Llobregat que enguany no han participat…

Els Castellers de Gavà no han tingut una actuació lluïda i, malgrat que tenien esperances dipositades al pilar de 5, que han hagut de desmuntar a 3a ronda, no han pogut completar cap castell. Un mal sabor de boca que podran treure’s a la propera diada, a Molins de Rei.”

Podeu consultar la resta de la crònica i les fotos de la Trobada a la Revista Xerinolis:
http://xerinolis.cat/23a-trobada-castellera-del-baix-llobr…/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: