V Diada dels Castellers de Gavà

Una cita que per als Castellers de Gavà havia de representar una jornada emotiva i d’alegria finalment va acabar amb un dinar on tots els castellers i membres de les colles dels Encantats de Begues i dels Castellers de Sarria, que van venir a donar un cop de mà, varem gaudir d’una jornada de companyonia però no de bons castells.

La Diada s’iniciava dintre de las previsions de la colla amb l’habitual Pilar de Quatre que es va fer amb molta seguretat. L’actuació pròpiament ditacomençava amb un Quatre de Sis que va quedar en un intent desmuntat, per precaució, en plegar-se el pom de dalt just quan la canalla començava a pujar-hi per coronar la construcció.

Després d’uns pocs minuts, donat que la colla actuava sola en haver fallat les colles previstes, es va continuar amb un Tres de Sis amb Agulla construcció ja assolida diverses vegades durant aquesta temporada, deixant el Quatre de Sis per a la ronda de repetició. Malauradament, com amb el Quatre, el pom de dalt va plegar-se novament just quan l’enxaneta coronava la construcció i l’acotxador havia de passar al pilar interior ja completament format, produint-se la caiguda de la canalla i arrossegant amb ella als component del pom de dalt.

Aturada l’actuació per assistir als afectats per la caiguda, finalment aquesta va ser suspesa ates que l’ambulància va haver de desplaçar-se per portar, per precaució, a un dels components de la colla al centre hospitalari més pròxim on, un parell d’hores desprès, va rebre l’alta sense cap més complicació.

Com hem dit la jornada va finalitzar amb un dinar de germanor on es va veure que el succeït hores abans no significava un defalliment en el ànims de la colla que aspira a tancar la temporada amb el mateix nivell exhibit la temporada passada i, si fos possible, millorar-ho, amb un Pilar de Cinc que la colla vol recuperar en les dues actuacions que li resten del calendari.

#SomhiGavà #FemPoble #FemPinya #FemCastells #AmuntBlaus

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: