Festa Major de Gavà: Diada de Sant Pere i Holi Castellera

El passat dia 2 de juliol, amb motiu de la Festa Major de Sant Pere, els Castellers de Gavà varem fer la nostra tradicional actuació castellera, a la qual varem comptar amb la companyia i col·laboració dels Matossers de Molins de Rei i els Castellers de Sant Adrià.

Amb diversos canvis a nivell de pom de dalt i canalla, varem aconseguir, però, descarregar els Tres i el Quatre de Sis amb agulla i un nou Tres de Sis que, tot i semblar fàcil va ser treballat en haver-se fet diversos canvis a nivell de tronc en vistes d’estructures més grans-.
Per part dels Matossers, amb el Tres de Set, i els Castellers de Sant Adrià, amb la Torre de Sis, com a castells més importants, es va finalitzar la diada amb un Pilar de Cinc, cadascuns, mentre que nosaltres varem fer dos Pilars de Quatre simultanis.
Com es habitual, les tres colles varem gaudir del posterior refrigeri, dinar i moments d’esbarjo, a la carpa posterior del Pavelló Jacme March.
Dintre dels actes de la Festa Major de Gavà, els Castellers de Gavà ja som fixes però no tant sols per l’actuació castellera sinó també per l’organització de la “Holy Castellera” que aquest any arribava a la seva tercera edició.
Més de 500 bosses de colors van ser venudes, de forma anticipada les setmanes anteriors i entre la gent que va personar-se al Carrer Salvador Lluch, al costat del Parc de la Torre Lluch, on per dos cops es va fer volar la pols de color que va tenyir les robes blanques d’alegria i de festa.
Podem dir que ens sentim molts orgullosos d’aquesta festa que varem introduir a Gavà i que cada any arrossega més persones per seu caràcter eminentment lúdic i festiu.
Aquesta festa és un clar exemple que els Castellers de Gavà som una de les entitats més dinamitzadores de Gavà i que no només fem castells sinó que també “fem poble!”.
diada-castellera-festa-major
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: